Bölge Haber Girişi : 07 Temmuz 2010 15:44

Boksörler'den GSİM çıkarması!..

Boksörler'den GSİM çıkarması!..
Konya ve Nevşehirde yapılan üst minik ve alt minik Türkiye Boks şampiyonalarında Erzurumda çok sayıda madalya kazandıran boksörler Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimarı ziyaret ettiler.

Erzurum Ajans-Konya ve Nevşehir’de yapılan üst minik ve alt minik Türkiye Boks şampiyonalarında Erzurum’da çok sayıda madalya kazandıran boksörler Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar’ı ziyaret ettiler.
Erzurumlu başarılı boksörler Antrenörleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne çıkarma yaparak, kazandıkları madalyalarla antrenörlerinin göğsünü kabarttılar. Yolspor Antrenörü Cahit Himoğlu ve Yakutiye Belediyespor Antrenörü Cuma Yılmaz ile başarılı olan boksörler Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Ziyarette Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan’da hazır bulundu.
15-20 Haziran tarihlerinde Konya’da, 22-27 Haziran tarihlerinde de Nevşehir’de yapılan üst minik ve alt minikler Türkiye Boks Şampiyonasında fırtına gibi esen boksörler iki Türkiye birinciliği, iki Türkiye ikinciliği, üçte Türkiye üçüncülüğü kazandı. Yolspor’dan Emre Ceylan 48 kiloda Türkiye birincisi olurken, aynı kulüpten Furkan Medetoğlu’da Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Yine Yolspor’dan Davut İpek ve Adem Uzun Türkiye üçüncü oldular.
Yakutiye Belediyespor’dan ise Fırat Baş ve Hakan İçöz Türkiye ikincisi olurken, Furkan Diyarbakır’da Türkiye üçüncüsü oldu.
ÇİNTİMAR: TÜM RAKİPLER ARTIK BİZDEN KORKUYOR
Başarılı olan boksörleri ve antrenörler Cahit Himoğlu ile Cuma Yılmaz’ı tebrik eden ve onlara çeşitli hediyeler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, artık tüm spor branşlarında rakiplerin korktuğu ve çekindiği bir il olduklarını söyledi. Erzurum boksunun son yıllarda büyük bir aşama kaydettiğini ve eski şaşalı günlerine döndüğünün altını çizen Çintimar, sporculara da antrenörlerine sahip çıkmalarını ve destek vermelerini isterken, “Siz antrenörünüzü yüceltirseniz, kazanan siz olursunuz, Erzurum’un sporu olur” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurumlu olan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in de boks sporunun içinden geldiğini ve sporu çok seven birisi olduğunu belirterek Gözgeç’e övgüler yağdırdı. Çintimar, “İnanıyorum ki, Eyüp Gözgeç yönetimindeki Türk boksu Avrupa ve Dünya ringlerinde adından çok söz ettirecek” dedi.
Genç boksörlerde Çintimar’ın kendilerine verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Çintimar’ın tüm spor dallarına gösterdiği ilginin kendilerini sevindirdiğini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.