Bölge Haber Girişi : 13 Ocak 2011 00:15

Boks müsabakaları başladı!..

Boks müsabakaları başladı!..
Türkiye Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yıldızlar ve Gençler Boks İl Birinciliği Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu'nda başladı.

Erzurum Ajans-Türkiye Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yıldızlar ve Gençler Boks İl Birinciliği Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda başladı.

İl Temsilcisi Kadir Hayta ile Erzurum’un tanınmış hakemlerinin görev aldığı boks il birinciliğine Gençlikspor Kulübü, Yolspor, Palandöken Belediyespor, Yakutiye Belediyespor ve Tunçkılıçspor Kulübü’nden 50’nin üzerinde sporcu katılıyor. Büyük bir ilgi gören boks il birinciliği karşılaşmaları kıran kırana geçiyor. Bugün başlayan müsabakalar üç gün sürecek. Cuma günü saat 14.00’da yapılacak olan final karşılaşmalarıyla il birincileri belli olacak.

Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta, zevkli ve çekişmeli geçen maçlara hafta içi olmasına rağmen ilginin yoğun olduğunu ifade ederek, Yıldızlarda il birincisi olan boksörlerin 31 Ocak 5 Şubat 2011 tarihlerinde Arhavi’de Gençlerde birinci olan boksörlerin de 7-12 Şubat tarihlerinde Bayburt’ta yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.