Türkiye Haber Girişi : 15 Mart 2018 17:15

Bir skandal daha: Tek kadınla doyan erkek sapıktır!

Bir skandal daha: Tek kadınla doyan erkek sapıktır!
Abdullah Yolcu adlı bir kişinin 4 yıl önce söylediği öğrenilen sözler sosyal medyada olay oldu.
Erzurumajans-Abdullah Yolcu adlı bir kişinin 4 yıl önce söylediği öğrenilen sözler sosyal medyada olay oldu. Tek eşi savunan erkekleri sapıklıkla suçlayan Abdullah Yolcu'nun videoda, "Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır" dediği ortaya çıktı.

Abdullah Yolcu adlı kişinin skandali sözler sosyal medyada gündem oldu. Kerkük doğumlu olduğunu öne süren Abdullah Yolcu, videoda tek eşi savunan erkekleri sapıklıkla suçluyor. Erkeklerin çeşit sevdiğini ileri süren Yolcu, tek kadınla yetindiğini söyleyen erkeklere de test yaptırmalarını tavsiye ediyor.

Bir erkekle yetinmeyen kadınlar için ise ‘yırtık’ diyen Yolcu, erkekler konusundaki sözlerini haklı çıkarmak için de cennette erkeklere huri verilirken kadınların sadece kocaları ile yetineceklerini ifade ediyor.

Kadınların ve erkeklerin cinsel hayatlarını diline dolayan Abdullah Yolcu zaman zaman gülerek erkekler hakkında çirkin imalarda bulunuyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadas 01 Ocak 1970 02:00

    editör artık onayla bazı yazdığım yorumları bu ve bunun gibi düşünün eşekler halen daha konuşturuluyor ya yazıklar olsun