Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Şubat 2017 20:00

Bir Ömür Bir Fidan Projesi'nde büyük başarı

Bir Ömür Bir Fidan Projesi'nde büyük başarı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "Bir Ömür Bir Fidan Projesi"nde 6 bin 396 aileye ulaşıldı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "Bir Ömür Bir Fidan Projesi"nde 6 bin 396 aileye ulaşıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın Beyaz Masa birimi tarafından yürütülen projede saha ekipleri, 6 ayda 6 bin 396 aileye ulaştı. İl genelinde yapılan çalışmada, vatandaşlar gerek interaktif ortamda gerekse de kuruma bizatihi gelerek memnuniyetlerini ifade ediyor. Dünya'ya gözlerini açan her bir bebek için toprağa bir fidan dikilip, ebeveynlerin bebeğini daha sağlıklı bir şekilde yetiştirmesi için anne bebek setinin hediye edildiği projede, memnuniyet oranı yüzde 95'e ulaştı.

"Çocuklarımız tıpkı bir fidan gibi büyüyecek" diyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in bizzat bütün detaylarıyla yakından ilgilendiği projede 2017'nin hedefi 15 bin aileye ulaşmak. Ebeveynlere kaleme aldığı mektupla seslenen Başkan Sekmen'in tavsiyelerini önemle dikkate alarak bebeklerini büyüten anneler, kendilerine hediye edilen sette yer alan aydınlatıcı nitelikteki kitaplarla bebek bakımı hakkında bilgilendiriliyor. Bu arada proje kapsamında annelere, Abdurrahman Gazi Türbesi mevkiinde bulunan "Bir Ömür Bir Fidan" Hatıra Ormanı'na çocuklarının adlarını taşıyan fidanların sertifikaları da hediye ediliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.