Bölge Haber Girişi : 24 Eylül 2010 00:00

Bir Öğrenci de Sen Okut' kampanyası!..

Bir Öğrenci de Sen Okut' kampanyası!..
Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, yoksul ve başarılı öğrencilere yönelik, 'Bir Öğrenci de Sen Okut' kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, yoksul ve başarılı öğrencilere yönelik, 'Bir Öğrenci de Sen Okut' kampanyası başlattıklarını açıkladı.

2010-2011 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte hayırsever vatandaşlar burs desteğine çağrıldı.

ERVAK Başkanı Erdal Güzel, yoksul ailelerin eğitim gören başarılı çocuklarına maddi destek sağlamak ve eğitimlerine katkı sağlamak istediklerini söyledi. Güzel, kampanyaya katılmak isteyen hayırsever vatandaşların aylık 100 TL ile katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

Vakıf tarafından tespit edilen öğrencilerin, banka hesap numaralarına burs ücretlerinin yatırılabileceğine dikkat çeken ERVAK Başkanı Güzel, "'İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır' ilkesi doğrultusunda ERVAK olarak 'Bir Öğrenci de Sen Okut' kampanyasını başlattık. Veren elin alan elden haberi olmayacağı bir sistem içerisinde yürüttüğümüz bu kampanyaya bütün hayırsever vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Kampanya, vakfımız tarafından tespit edilen ihtiyaçlı öğrencinin banka hesap numarasının, burs vermek isteyen hayırsevere iletilmesi ve bu koordinasyonun takip edilmesi şeklinde yürütülmektedir." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.