Erzurum Haber Girişi : 05 Aralık 2019 15:30

Bir gram emeği olmayanlar moralimizi bozamaz

Bir gram emeği olmayanlar moralimizi bozamaz
Kış sezonu öncesinde havalimanı inşaatının yetiştirilememesiyle birlikte bu durumu fırsat bilen bir takım kesimlerin eleştirileri Vali Okay Memiş’i öfkelendirdi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Vali Okay Memiş, Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenlenen 8’inci Kariyer ve İstihdam Fuarında konuştu. Kent kamuoyunun gündemini meşgul eden havalimanındaki bakım ve onarım işinin kış sezonuna yetiştirilememesi nedeniyle bir hayli üzgün olan Vali Memiş, “Kusur varsa üzerime alıyorum” dedi. Bu konuda bir takım eleştiriler yapıldığını ve bu durumu fırsat bilip, kentin moralini bozmaya yönelik değerlendirmeler yapıldığını vurgulayan Vali Memiş, şunları söyledi.



GELİN YÜZÜME KONUŞUN!

“Kimsenin bu kentin moralini bozmasına müsaade etmeyiz. Kimin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Biz bu kente değer katmaya çalışıyoruz. Sorunu olan varsa gelsin yüz yüze konuşsun, bu kentin moralini kimse bozmasın. Sorunu çözmek adına ciddi adımlarımız ve ciddi mücadelemiz var. İnşallah vatandaşlarımızı mağdur etmemeye gayret edeceğiz. Bu kente bir gram emeği olmayıp, kente değer katan insanların moralini bozmaya hiç kimsenin hakkı yok. Biz boğazından bir kuruş haram para geçmeyen kamu görevlileriyiz, yaptığımız işin de farkındayız, bu işlere de pabuç bırakmayız. Saklı kapılar arkasından değil, mikrofonların huzurunda konuşurum bu tür şeyleri. Beni tanıyorlar tanıyor“ diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mikail 01 Ocak 1970 02:00

    Vali heç bise yapamaz. Mutahitlere kimsenin gucu yetmez. Kimbiliir arkasinda kim var o adamlarin. Onlar valiyi goturur isterse...

  • harun irten 01 Ocak 1970 02:00

    Koca yürekli insan Sayın valime sonsuz teşekkür ediyorum