Erzurum Haber Girişi : 10 Eylül 2019 12:15

Bir dokunuş bin vuruştur!

Bir dokunuş bin vuruştur!
‘’Paris’i Paris yapan gece ışıklarıdır‘’der yazı adamının biri. Bazen küçük dokunuşlardır göze hoş gelen.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-‘’Paris’i Paris yapan gece ışıklarıdır‘’ der yazı adamının biri. Bazen küçük dokunuşlardır göze hoş gelen. 

Sadece göze mi, gönüllere de.. Genelde şehirde yaşayan olarak bizleri mutlu eden, şehrin şehir olduğunu hatırlatır o dokunuşlar. 

İşte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yapmıştır zaman zaman. Küçük dokunuşları ile çoğu gönülleri fethetmiştir. Şehirde buna benzer örnekleri mevcuttur. 

Aynı dokunuşları çiçeği burnundaki ilçe belediye başkanlarından da bekliyoruz tabii ki de. Mesela Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’dan! Mesela ne yapabilir? Ne bileyim, mesela Gürcükapı’da uzun bir zamandır kapatılan yeraltı çarşısının üstündeki bu mezbeleliği 2 saatlik bir çalışma ile ortadan kaldırabilir, buradan iki taraflı araç trafiğinde kullanılabilir bir yol üretebilir! Böylelikle Gürcükapı biraz daha modern bir görünüme kavuşabilir, ‘’burası şehir’’ havası verilebilir! İki, bilemedin üç saatlik de bir iş. Sadece küçük bir traş ile bu olası gibime geliyor. Sizce bu öneriyi ortaya atarak traşı ben mi yapıyorum?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    harika olur

  • Clmr 01 Ocak 1970 02:00

    Bravo sana sayın yazar yorumlara bakma çok güzel bi konuya değinmişsin bırak aracı insan yürüyemiyor ordan inşallah gerekli yerlere ulaşır 3 saat değil 3 günde sürse adam ederler orayı

  • Aydın ATALAY 01 Ocak 1970 02:00

    sayın belediye başkanlarımız 15 yıl görev yaptılar fakat gürcükapıda bulunan sebze ve meyve satıcılarına yakışacak bir satış yeri yapmadılar bakımsız,çirkin görünen bölgeyi bu güne kaday yapmayı düşünmediler umarım sayın vedat beyin yayını etkili olur

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Burayada bir dokun artık yeter diyor yazar.

  • Çevreci 01 Ocak 1970 02:00

    anlattığınız ışıkları yapmak için iki trafik lambası üç direk dikmekle olmuyor sayın köşe yazı adamı. ayrıca sizin traşı bırakıp halkın içine karışıp sıkıntılarımızı istenmeyen tüy gibi yöneticilerimizin burnunda bitirmeniz gerekiyor.

  • Analizci 01 Ocak 1970 02:00

    Bu yaziyi birkaç kez okudum sayin yazarin ne anlatmak istedigini bir türlü anlayamadim.