Spor Haber Girişi : 02 Haziran 2018 17:50

Biletleri kesildi

Biletleri kesildi
B.B. Erzurumspor’da yaprak dökümü başladı. Altı futbolcuya kendinizi kulüp bulun denildi. Bu isimler arasında Gökhan Karadeniz ve Jasmin Trtovac da yer aldı.
Erzurumajans-Spor Toto Süper Ligin yeni temsilcisi BB Erzurumspor’da yaprak dökümü başladı.

Ligin bitmesi ile birlikte yönetim altı futbolcunun biletini kesti. Takımda bir çok maçta banko oynayan defansın önemli ismi Jasmin Trtovac ile Gökhan Karadeniz’e de ‘Kedinize kulüp bulun’ denildi.

Karadeniz ve Trtavoc ile birlikte Selim Aydemir, Demba Savage, Abdulkadir Özdemir ve Christian Bekamenga’ya da yol verildi.

Karadeniz şoku

2017-2018 sezonunda büyük umutlarda transfer edilen ve 10 numara pozisyonunda oynatılan Gökhan Karadeniz 2019 yılına kadar sözleşmesi devam etmesine rağmen gönderilmesinin şokunu yaşıyor. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon şampiyon olan BB Erzurumspor’a 7 gol kazandırırken, üç asist yaptı. Toplam 37 maça çıkan ve bunların 28’inde ilk onbirde oynayan Gökhan Karadeniz, 2179 dakika kaldığı sahada beş sarı bir de kırmızı kart gördü.

Trtovac’a güle güle denildi

Dadaşlar, bu sezon toplam 31 maça çıkan ve bunların 29’unda ilkonbirde yer alan Bosna Hersek Asıllı  Sırp futbolcu Jasmin Trtovac’a da ‘güle güle’ dedi. 2669 dakika sahada kalan 31 yaşındaki stopere 2019 Mayıs’ına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen “Kendine kulüp bul” denildi.

Füzeci de gitti

Toplara sert ve isabetli vuruşları ile tanınan Abdulkadir Özdemir de gönderilen futbolcular arasında yer aldı. BB Erzurumspor adına üç kez fileleri havalandıran 27 yaşındaki Abdulkadir Özdemir, toplam 27 maçta oynarken, 9 kez ilk onbirde sahaya çıktı.

Beka ve Demba hayal kırıklığı

BB Erzurumspor’un devre arasında transfer ettiği isimlerden sadece Metin Yüksel kadroda tutunurken, Demba Savage ve Christian Bekamenga ile Erman Bulucu ile yıllar ayrıldı.

Özellikle büyük umutlarla transfer edilen Demba Savage ile Christian Bekamenga hayal kırıklığı yarattı.

Yönetim, Demba, Bekamenga ve Erman’lya yola devam etmememe kararı aldı.

Sadece 52 dakika oynandı

Sezon başında Almanya’dan transfer edilen ve 10 numaralı forma teslim edilen Selim Aydemir, BB Erzurumspor’da sadece iki maçta 52 dakika oynama şansı buldu.

Beklentilerin uzağında kalan Selim Aydemir’in sözleşmesi sona erdi. Yönetim 27 yaşındaki futbolcuya, “Seninle tekrar çalışmak istemiyoruz” dedi.

Muhammet TARHAN/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Osman bey 01 Ocak 1970 02:00

    Trtovac ve Gökhan Karadeniz takımda kalmalıydı, süper ligde hiç olmasa kulübede oturacak kaliteye sahiptiler.