Spor Haber Girişi : 24 Eylül 2019 19:30

Beşiktaş'a gitti, bir Beşiktaş'lıyla geldi...

Beşiktaş'a gitti, bir Beşiktaş'lıyla geldi...
Erzurumspor’da top koştururken 4 büyüklere giden oyuncular oldu. Bunlardan biri de bugün BB Erzurumspor’un başında olan Erkan Sözeri ile birlikte gelen kaleci antrenörü Bülent Ataman’dır.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Erzurumspor’da top koştururken 4 büyüklere giden oyuncular oldu. Bunlardan biri de bugün BB Erzurumspor’un başında olan Erkan Sözeri ile birlikte gelen kaleci antrenörü Bülent Ataman’dır.

 90’lı yıllarda Bülent’i, beraberinde 2 oyuncu ile birlikte Trabzon’dan apar topar Erzurum’a getiren de eski başkanlardan Hamza Cimilli’dir. Dün gibi hatırlıyorum. O noter huzurunda imza atarken kendisi dahli hiç birimiz de onun çok kısa sürede 4 büyüklerden birine gideceğinden haberimiz yoktu. Sempatik, çevresine pozitif enerji veren bir oyuncu kardeşimizdi. Kısa sürede de taraftarla iyi bir uyum yakaladı. Güçlü fiziği ile de hemen ilk onbirde sahaya çıkan Bülent, maçlardaki başarılı kurtarışlarıyla daha ilk başlarda dikkatleri üzerine çekmişti.  Erzurumspor’un iz bırakan kalecilerinden biri olmuştu ve mavi-beyazlı kulüpte gösterdiği üstün performans ona İstanbul yolunu açmıştı. Bülent Ataman, Erzurumlu yöneticilerin de ‘’olur’’ demesi üzerine kendisini çok isteyen Beşiktaş kulübü ile anlaşmıştı. Erzurum’un kalecisi artık 4 büyüklerin birindeydi, giderken de kulübüne para kazandırıyordu, bu gurur verici bir şeydi. Yıllar sonra bu defa kaleci antrenörü olarak bir eski Beşiktaşlı Erkan Sözeri ile Erzurum’a gelen Bülent Ataman’a ben de hoş geldin diyor, başarılar diliyorum..


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.