Erzurum Haber Girişi : 17 Mayıs 2018 14:45

Belediye dikti vatandaş bırakmadı!

Belediye dikti vatandaş bırakmadı!
Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi baharla birlikte kent merkezine 650 bin lale, 40 bin gül, 900 bin de mevsimlik çiçek dikti.
Erzurumajans-Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi baharla birlikte kent merkezine 650 bin lale, 40 bin gül, 900 bin de mevsimlik çiçek dikti. Ancak Anneler Günü’nde bazı noktalarındaki gül ve lalelerin koparıldığı anlaşıldı. Başkan Sekmen, “Vatandaşlar annelerine götürmek için koparmışlar, biz de ses çıkarmadık” dedi. 



Adeta talan edildi

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü baharla birlikte kentin bir çok noktasını çiçeklerle donattı. Nisan’dan bu yana Havalimanı Yolu, Çaykara, Terminal, Karskapı, Şükrüpaşa, Çat Yolu, Kayakyolu gibi birçok önemli kavşağa binlerce adet çiçek dikildi. Cadde ve sokaklar estetik görüntüsüyle dikkat çekerken, geçen 14 Mayıs’ta bahçeler adeta talan edildi.  



Sekmen: Bırakın koparsınlar

Anneler Günü’nde bazı noktalardaki gül ve lalelerin koparıldığını fark eden görevliler vatandaşları uyardı. Ancak gençlerin belediye görevlilerine, “Paramız yok, annemiz için koparıyoruz” dediği öğrenilirken, konu Başkan Mehmet Sekmen’e iletildi. Bunun üzerine Sekmen, “Annelerimiz için can feda. Bırakın koparsınlar” dedi. Ekipleri hafta içinde koparılan gül ve lalelerin yerine yenilerini dikti.



Onur SAĞSÖZ/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.