Spor Haber Girişi : 29 Haziran 2017 17:30

BB Erzurumspor'da transfer rüzgarı esmeye devam ediyor

BB Erzurumspor'da transfer rüzgarı esmeye devam ediyor
Büyükşehir Blediye Erzurumspor Boluspor'dan Hakan Arslan ile Gurbetci Selim Aydemir'i renklerine bağladı.
Erzurumajans-Büyükşehir Blediye Erzurumspor Boluspor'dan Hakan Arslan ile Gurbetci Selim Aydemir'i renklerine bağladı.

PTT 1. Ligin yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Erzurumspor Tesislerinde Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz Başkanlığı'nda toplanan transfer komitesi Boluspor'un başarılı solbek oyuncusu Hakan Arslan ile iki, Almanya 2. Liginde oynayan başarılı orta saha oyuncu Selim Aydemir ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Hakan Arslan ile Gurbetci Selim Aydemir'i takıma kazandırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz,' Hakan Arslan'a, gurbetci kardeşimiz Selim Aydemir, Erzurumspor Kulübümüze faydalı olacağına inanıyoruz. İnşallah Süper Lig heyecanını birlikte yaşayacağız" dedi. 

Erzurumspor'un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Hakan Arslan, "Erzurumspor Kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun. Erzurumspor'un başarısı için çalışacağım" dedi. Gurbetci Selim Aydemir ise,'Erzurumspor'un başarısı için çalışacağım. Hayırlı olsun' mesajını verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    İnşallah bir hata yapmıyordur sayın yöneticilerimiz! alınan 6 oyuncu hakkında www.transfermarkt.com sitesi hiçte iç acıcı istatistikleri göstermiyor.