Spor Haber Girişi : 21 Haziran 2017 23:30

BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi
Kemal Kılıç'la yolları ayıran BB Erzurumspor, başarılı teknik adam Osman Özköylü ile prensipte anlaştı.
Erzurumajans-Kemal Kılıç'la yolları ayıran BB Erzurumspor, başarılı teknik adam Osman Özköylü ile prensipte anlaştı.

Yarın Osman Özköylü'nün yardımcısının Erzurum'a gelerek yönetimle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Eşiyle birlikte yurt dışında tatilde olan Osman Özköylü'nün ise Cumartesi günü Erzurum'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Osman Özköylü teknik direktörlük kariyerinde Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor'la şampiyonluk yaşadı. Elazığspor'u 2. Lig'den 1. Lig'e, Kayseri Erciyesspor'u ise 1. Lig'den Süper lig'e taşımayı başarmıştı. Son olarak Samsunspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam, küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Karadeniz temsilcisini ligde tutmayı başarmıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mirsat 01 Ocak 1970 02:00

    Bu hoca zafer demirin sportif direktörlüğünü takmaz...

  • ejder 01 Ocak 1970 02:00

    yanlış tercih

  • Akın 01 Ocak 1970 02:00

    Yandaş haber bu olsa gerek başarısız hiç hocamız yok maşallah. Haber yparsın inşaattan düşen işci öldü dersin inşaat firmaasını yazmaya korkarsın ?? Niye neden korkularınızlaa haber yazarsınkz

  • LELO 01 Ocak 1970 02:00

    Şampiyon olan bu takıma gelip gövde gösterisi yapan vekiller hadi beyle şimdi verme vakti verinde transferler yapılsın.Kupayı beleşten ele almak kolay..Gerçi sizden de bişe olmaz ya hadi hayırlısı..

  • misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Transfer yapılısa transfer haberlerini de duyurun .Biz transfer yapana kadar sezon başlar .Osman hoca kasetlerden takimı izleyecekmis hoca tatildeymis cumartesi gelip imza atacakmıs.