Spor Haber Girişi : 30 Ağustos 2015 14:30

BB Erzurumspor'da 3 puan sevinci

BB Erzurumspor'da 3 puan sevinci
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Adana Kozanspor'u deplasmanda 1-0 yenerek evine üç altın puanla dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da üç puan sevinci yaşanıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Adana Kozanspor'u deplasmanda 1-0 yenerek evine üç altın puanla dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da üç puan sevinci yaşanıyor.

'GALİBİYET SERİSİYLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'

Oyuncuların sahada 90 dakika üstün Performans gösterdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Erzurusmpor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Geçen hafta kendi evimizdeki berabere kaldığımız Yeşil Bursspor maçından sonra, Kozan Belediyespor maçını kazanma hevesi ile sahaya çıkan oyuncularımızın yüksek motivesi bize üç puanı kazandırdı. Deplasmanda aldığımız bu galibiyetle çok mutluyuz. Birçok pozisyona girmemize rağmen, sonuna kadar üstün oynadığımız müsabakayı daha farklı kazanabilirdik. Erzurumspor için önemli olan kazanmaktı. Bunu 90 dakikada sahada başarı ile gösteren oyuncularımı kutluyorum. Bundan böyle ligdeki yolumuza galibiyet serisiyle devam edeceğiz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.