Spor Haber Girişi : 05 Haziran 2017 15:00

B.B. Erzurumspor'da 14 futbolcu boşa çıktı

B.B. Erzurumspor'da 14 futbolcu boşa çıktı
18 Haziran'da sandık başına gitmeye hazırlanan BB Erzurumspor'da 14 futbolcunun sözleşmesi bitti. İş başına gelecek olan yönetimi transfer konusunda yoğun günler bekliyor.
Erzurumajans-Spor Toto 2. Ligde Play-Off'ta şampiyonluk sevinci yaşayan BB Erzurumspor, bir yandan 18 Haziran'daki olağanüstü kongreye hazırlanırken, diğer yandan da gözler iç ve dış transfere çevrilmiş durumda.

Pususla Gazetesi'nden Nurullah Pala'nın haberine göre, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da 31 Mayıs 2017 tarihi itibari ile 14 futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi durumda. 18 Haziran'da yapılacak Genel Kurul sonrası  iş başına gelecek olan yönetimin en öncelikli konusu transfer olacak.  Dadaşlarda dördü kiralık olmak üzere toplam 14 futbolcunun sözleşmesi bitti. Boşa çıkan 14 futbolcunun akıbeti merak konusu oldu.

SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR

BB Erzurumspor'da son haftaların başarılı eldiveni kaleci Ahmet Altın'ın yanı sıra takımın şampiyonluğunda önemli paya sahip Erhan Çelenk, Ferit Erişçi, Fatih Gül ve Doğancan Otman 31 Mayıs itibari ile boşa çıktılar.

Ayrıca geçen sezonun yıldızı Serdar Deniz, Mehmet Yeniler'in yanı sıra genç oyuncular kaleci Serkan Bayram ve Furkan Taşçı ile Önder Selimoğlu'nun da sözleşmesi bitti.

Takımın orta sahasındaki atom karıncası Savaş Tağa'nın yanı sıra takımdaki diğer kiralık oyuncular Eslem Öztürk, Mert Ilıman ve İlker de boşa çıkan oyuncular oldu.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER

BB Erzurumspor'da 16 futbolcunun mukavelesi ise devam ediyor. Sözleşmesi süren oyuncular şunlar:

Ersel Aslıyüksek,  Fırat Arıkan, Sinan Morgil, kaleci Ramazan Evren Üstündağ,  Erdem Koçal, Halil İbrahim Tuna, Murat Paluli, Kaleci Onur Muhammet Parlar,  Mert Nobre, Kemal Tokak, Mustafa Kayabaşı,  Alişan Ural ve Mehmet Gündüz gibi isimlerin sözleşmesi 31 Mayıs 2018'e kadar devam ediyor.

KAPTAN ALBAYRAK 2019'A KADAR 

Mavi-beyazlı takımda kaptan Mehmet Albayrak'ın 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak kaptanın bir çok takımın transfer listesinde olduğu da biliniyor.

Mavi-beyazlı takımda Muhammet Bahadır Gülyurt ile Ümit Hatipoğlu'nun ise 2020 yılına kadar BB Erzurumspor'la sözleşmesi bulunuyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.