Spor Haber Girişi : 28 Temmuz 2017 13:30

B.B. Erzurumspor, Hatayspor'u tek golle geçti...

B.B. Erzurumspor, Hatayspor'u tek golle geçti...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabının son gününde karşılaştığı TFF 2. Lig ekiplerinden Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabının son gününde karşılaştığı TFF 2. Lig ekiplerinden Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan ve B.B. Erzurumsporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği hazırlık maçında, Mavi Beyazlılar özellikle savunma hatalarıyla dikkat çekti. Savunmanın göbeğinde oynayan Ozan ve Açka'nın vasatın çok altındaki görüntüsü, sezonun başlamasına kısa bir süre kala tedirginliğe neden olurken, ilk yarıda kötü görüntü çizen sağ bek Tolga'nın ikinci yarıdaki etkili oyunu yüreklere su serpti. 

Maç genelinde Mansaly Boubacar izleyenlerden tam not alırken, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna sonradan giren Burhan Eşer, Murat Gürbüzerol, Kubilay ve forvet Hamza etkili futbollarıyla dikkat çekerken, taraftarın çokşey beklediği Terell Ondan ise hayal kırıklığına uğrattı. Maçın tamamında orta sahada "yaratıcı" bir futbolcu eksikliği hisseden Mavi Beyazlılar, maçı Murat Gürbüzerol'un golüyle 1-0 kazanırken, yöneticilerin de oluşan bu görüntüden sonra transfer çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.   

GÖKHAN KARADENİZ PAZAR GÜNÜ GELİYOR

Öte yandan B.B. Erzurumspor yönetiminin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Göztepe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Karadeniz'in de kulübüyle olan bonservis sorunun çözdüğü ve Pazar günü Erzurum'a gelerek, kendisini Erzurumsporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.