Sağlık Haber Girişi : 28 Ağustos 2017 15:15

Bayramda hasta olmak yasak!

Bayramda hasta olmak yasak!
Kurban Bayramı tatili boyunca devlet hastanelerinde poliklinikler hizmet vermiyor.
Erzurumajans-Kurban Bayramı tatili boyunca devlet hastaneleri poliklinik hizmeti vermiyor. Hastanelerin sadece acil servisleri açık. Bazı özel hastanelerde doktorlar izne çıktığı için hastalar bayram tatili dönüşüne kadar eve gönderiliyor.

Bayram tatili boyunca hasta olmak yasak? Hastanelerin sadece acil servis bölümlerinin açık olması dikkat çekti. Poliklinik hizmetleri, Rize, Trabzon, Kuşadası, Bodrum, İzmir, Kars, Nazilli ve Antalya devlet hastanelerinde verilmiyor. Büyükşehirlerimizden Ankara'da aradığımız Ankara Kahramankazan Hamdi Eriş hastanesinin de sadece acil servis bölümü açık. Başka bir değişle bayram süresince trafik kazaları dışında hiçbir hastalıkla ilgilenilmeyecek!

İstanbul'daki bazı özel hastanelerde ise doktorlar bayram tatiline çıkmasından dolayı yatalak bazı hastalar tatil sonuna kadar evlerine gönderildi.

Vatandaşların konuyla ilgili olarak önceden uyarılmaması dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama bekleniyor.

Sözcü
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • NERMİN VARLI 01 Ocak 1970 02:00

    Sadece bayramda mı?25 Ağustos cuma günü saat14 de palandöken devlet hastanesi göz polikiliniğine gittim.Ablacım kayıt almıyoruz sabah 7.30 gibi gelseydin dediler.Bende hemen arabayla üniversitenin göz polikilinigine gittim.Kayıtlar bitti,tatile gireceğiz islerimiz var sistemi kapattik dediler.Bu saatte mi dedim, daha mesai bitimine 3 saat var sadece gözlük camımı yenilyeceğim dedim.Kapattik dedi birde azarladilar.Kimler uğrasacağım.Kizımin gözlük camlarinin yenilenmesi lazım.Tabii doğru özel hastaneye....