Bölge Haber Girişi : 14 Şubat 2010 00:33

Bayan girişimciden örnek işletme!..

Bayan girişimciden örnek işletme!..
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Gençlik Komisyonu Üyesi Emine Pınar Batur, örnek bir çalışmaya imza atarak restaurant açtı.

Erzurum Ajans-Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Gençlik Komisyonu Üyesi Emine Pınar Batur, örnek bir çalışmaya imza atarak restaurant açtı.

Kızılay İş Merkezi’nde bugün açılışı AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ve Vali Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk tarafından gerçekleştirilen Neşfe Restaurantda Erzurumlu hanımların evlerinde hazırladığı yemekler servis edilecek.

İşyeri sahibi Emine Pınar Batur, hayallerini gerçekleştirdiği mekan olarak gördüğü restaurantda Erzurumlu hanımların hem evlerinde hazırladıkları yemeklerle bütçelerine katkı sağlayacaklarını hem de böylesine nezih bir mekanda sosyal faaliyetlerini gerçekleştirme imkanı bulabileceklerini söyledi.

Erzurum Girişimci Kadınlar derneği Başkanı Zekiye Çomaklı ise, son bir ay içerisinde 3 üyesinin kreş ve restaurant açtığını ifade ederek, kadın girişimcilerin bu tür çalışmalarla hem istihdama hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Açılış törenine Ak Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Vali Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk, Baro Başkanı Naci Turan, milli eğitim Müdürü Fevzi Budak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, Erzurum Girişimci Kadınlar derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.