Bölge Haber Girişi : 14 Mayıs 2010 00:01

Başsavcı Cihaner Ankara'ya götürüldü!..

Başsavcı Cihaner Ankara'ya götürüldü!..
Erzincandaki silahlı terör örgütü davasının tutuklu sanıklarından Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanma

Erzurum Ajans-Erzincan’daki ’silahlı terör örgütü’ davasının tutuklu sanıklarından Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, ‘evrakta sahtecilik’ ve ‘görevi kötüye kullanma’ suçlarından Yargıtay 11. Ceza Dairesi’nde yargılandığı davanın yarın yapılacak duruşması için Ankara’ya götürüldü.
Üç sivil personelin havalimanına getirdiği Başsavcı Cihaner, VIP salonundan giriş yaptı. Yaklaşık 30 dakika burada bekleyen ve kelepçe takılmadığı gözlenen Cihaner, daha sonra VIP aracına bindirilerek, yaklaşık 50 metre uzaklıktaki uçağa götürüldü. Basın mensuplarının görüntü alamaması için uçağın karanlıkta kalan kuyruk kapısından içeri alınan Başsavcı Cihaner, uçağın merdivenlerini koşar adım çıkarak içeri girdi. Uçak saat 21.10 sıralarında Ankara’ya hareket etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.