Erzurum Haber Girişi : 29 Ağustos 2016 19:25

Başkan Yücelik'ten 30 Ağustos mesajı

Başkan Yücelik'ten 30 Ağustos mesajı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Bağımsızlık ve milli iradenin ne denli önemli ve vazgeçilmez olduğunu 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde bir kez daha görüldüğünü dile getiren Başkan Yücelik mesajında şu ifadelere yer verdi: "Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı 30 Ağustos Zaferi'nin 94. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Bu büyük zaferin yıldönümü vesilesiyle bir kez daha, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde demokrasiye ve ülkesine sahip çıkmak uğruna şehit olanlara Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor, demokrasi gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.