Spor Haber Girişi : 30 Mart 2017 19:30

Başkan sekmen'den yönetime tam destek

Başkan sekmen'den yönetime tam destek
Yönetimde yaşanan istifa krizi sonrası yöneticilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in duruma el koyduğu öğrenildi.
Erzurumajans-Yönetimde yaşanan istifa krizi sonrası yöneticilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in duruma el koyduğu öğrenildi.

İstifa etmeyi düşünen yöneticilerle bugün bir araya gelen Başkan Sekmen, yaklaşık 1.5 saat süren bir görüşme yaptı. Taraftarın Erzurumspor'dan şampiyonluk beklediğini belirten Başkan Sekmen, "Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Şehrimizin kulübünü bir üst lige çıkarmak için sizler kulüp yöneticileri, bizler şehri yönetenler ve taraftarlar olarak elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Bizim amacımız bir üst lige çıkmak olmalı"dedi

Herkesin elinden gelen gayreti göstereceğini belirten yöneciler ise, Başkan Sekmen'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz de hiçbir zaman ümidimizi yitirmedik. İnşallah gerek siz, gerek biz, gerekse taraftarlarımız, futbolcularımız ve teknik heyetimizle kenetlenip takımımızı bir üst lige çıkaracağız"diye konuştular 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.