Spor Haber Girişi : 08 Haziran 2017 23:30

Başkan Sekmen'den, B.B. Erzurumspor'a sürpriz aday!

Başkan Sekmen'den, B.B. Erzurumspor'a sürpriz aday!
Ali Demirhan'ın istafası ile boşalan ve 18 Haziran'da yapılacak olan kongre ile Mavi-Beyazlılar'ın yeni başkanı olacak ismin kim olacağına Erzurum Ajans ulaştı...
Erzurumajans-Orhan BOZKURT'un haberi- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, B.B. Erzurumspor'a başkan olacak prensini buldu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un 2.Lig'de şampiyon olarak 1.Lige yükselmesinin ardından yaşanan sürpriz gelişmeler devam ediyor. Şampiyonluğun üzerinden 24 saat geçmeden görevinden istifa ettiğini açıklayarak şehri terk eden Ali Demirhan'ın yerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in düşündüğü isim belli oldu.

Erzurumajans'ın ulaştığı bilgilere göre; Başkan Sekmen, 18 Haziran'da yapılacak kongrede Mavi-Beyazlı kulübe başkan olarak İşadamı Ahmet Karakaya isminde karar kıldı. Kardelen TV'nin de sahibi olan Ahmet Karakaya'nın, Başkan Sekmen'den aldığı tam destekle oluşturduğu ekiple şimdiden transfer çalışmalarına bile başladığı belirtiliyor.

BAŞKAN SEKMEN İLE GELDİ, KARDELEN TV İLE PARLADI

Mehmet Sekmen'in Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte İstanbul'dan gelerek Erzurum'da bir çok alanda belediyeye iş yapmaya başlayan Ahmet Karakaya'nın, eski yönetimde yer alan birkaç isimle yola devam edeceği, Ali Demirhan'la hareket eden yöneticilere ise listesinde yer vermeyeceği konuşuluyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, çok yakın çalışma arkadaşlarından çoğunun sıcak bakmamasına rağmen B.B. Erzurumspor'un başkanlık koltuğuna oturtmaya hazırladığı Ahmet Karakaya'nın, Karakaya Grup altındaki şirketleri ile Büyükşehir Belediyesi'ne son 3 yıl içerisinde 200 milyon lirayı aşkın iş yaptığı belirtiliyor.

Aslen İspirli olan Karakaya, Erzurum'daki tüm ilçelerin cephe sağlıklaştırma uygulama işi, elektrik direkleri armatürleri ve kent genelindeki led süsleme uygulamalarını gerçekleştiren müteahhit olarak tanınıyor. Başkan Sekmen'in tam desteği ile Erzurumspor'a başkan olmak için kolları sıvayan Karakaya'nın, Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı işler arasında; Oltu Canlı Hayvan Borsası İnşaatı, Laz Komu Canlı Hayvan Borsası inşaatı, Bat Pazarı Sağlıklaştırma Projesi'de var. Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı işlerle ile kısa sürede iş dünyasında adından bahsettiren Karakaya'nın, Erzurum'da ki ilk yatırımı olan Kardelen TV, kentin ve bölgenin sorunlarına yer vermemekle eleştirilirken, özellikle B.B. Erzurumspor'un, Play-Off ve şampiyonluk sürecinde yaptığı yayınları ile tepki toplamıştı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat KARATAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Onursal başkan maskesi altında, kendine biat edenleri kamu kaynaklarından besleyen zihniyet sanmasın ki futbolda da başarılı olurum. Devşirme ellerde yönetim her zaman kaybetmeye ve başarısızlığa mahkumdur. Umarım bu adamın sonu da karadayı gibi olmaz. Belediye başkanlığını, belediyenin sahibiymiş gibi algılamak, bu şehrin insanını kandırma çabasıdır. Biz her seferinde kanmayız. Bir kez kanarız. Hesap zamanı geldiğinde koltuğunuzun altında kocaman bir boşluk bulursunuz. Dibine doğru uçtuğunuz derin bir boşluk.

  • Fatih 01 Ocak 1970 02:00

    Ölümüzü dirimizi, her gün birimizin kanını içtin doymadın sekmen..Gözünü toprak doyursun..

  • Fetullah Çakar 01 Ocak 1970 02:00

    Lan hepinize yazıklar olsun ama Ali başkanın ahını rabbim hepinizden bu memleketten çıkaracak yazıklar olsun size ben bir Erzurumlu olarak hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun

  • b.u. 01 Ocak 1970 02:00

    1.LİG SÜPER LİG KALİTESİNDE, TAKIMLAR ÇOK İYİ. TRANSFERLER, TESİSLEŞME, ALT YAPI,MASABAŞI ÜSTÜNLÜĞÜ, SEMPATİK İLİŞKİLER VS FUTBOL GEÇMİŞİ OLAN BİRİLERİ GEREKİR YOKSA SENEYE 2.LİG MALESEF

  • ERZURUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    UMARIM 800.000 ERZURUMLU İÇİNDEN BİRİ ÇIKAR.... ÇÜNKÜ SEKMEN BAŞKAN ÖYLE DEMİŞTİ ERZURUMDA 800.000 TANE BAŞKAN VAR. BELEDİYEDE ÇALIŞAN BAYBURTLU BİRİNİN BAŞKAN OLABİLECEĞİDE SÖYLENİYOR. AMAN HAAAAA... BU SEYİRCİYİ BİR DAHA BULAMAZSINIZ.

  • okan as 01 Ocak 1970 02:00

    hayirli olsun Erzurum sampiyon olsun super lige