Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 16:26

Başkan Sekmen: Süper lig hedefimize adım adım ilerliyoruz

Başkan Sekmen: Süper lig hedefimize adım adım ilerliyoruz
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Süper Lig hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Süper Lig hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor’un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Mavi Beyazlı takımın Play-off’a yükselmesi nedeniyle yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “B.B. Erzurumspor 4 yılda 3. Lig’den TFF Birinci Lig’e yükseldi. Şehrimizin spor tarihine başarılar katarak kısa sürede bu noktaya geldik. Altınordu maçından da alnımızın akıyla çıkarak Süper Lig için Play-off’a yükseldik. Türkiye’de eşine ender rastlanan taraftara ve büyük bir camiaya sahibiz. İnşallah Play-off’tan da çıkarak Erzurumspor’u Süper Lig’e taşıyacağız” diye konuştu.

Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize bu sevinci yaşatan B.B. Erzurumspor’un aslan yürekli futbolcularına, teknik heyetimize, taraftarlarımıza, Kulüp Başkanımız Mevlüt Doğan kardeşimize, yönetim kuruluna ve camiamızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizleri her daim destekleyen, her türlü olumsuz koşullarda, yağmurda, karda, soğukta ve her maçta 90 dakika boyunca bu şehrin sevdası ve tutkusu olan Erzurumspor’a gönül veren tüm taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ederse rüya şehrin şampiyon takımını el birliğiyle Süper Lig’e çıkaracağız. Dört yıldır bu hedefe konsantre olan ve başarı üstüne başarı elde eden güçlü bir takımımız var. İnandık ve başaracağız.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ŞEREF KANDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    SÜPER LİGE ÇIKARIRLARSA İYİ PARA EDER SATACAK BİRŞEY KALMADI MEMLEKETTE ŞİMDİDE KULÜPLERE YÖNELDİLER BİRİ BAŞAK ŞEHİRİ PAZARLIYOR BİRİLERİDE ERZURUM SPORA GÖZ KOYMUŞ.ERZURUM SPORU DADAŞLAR BU DURUMA GETİRDİ.