Erzurum Haber Girişi : 21 Haziran 2018 18:15

Başkan Sekmen gidilmedik köy bırakmadı

Başkan Sekmen gidilmedik köy bırakmadı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmasını Yakutiye ilçesinde sürdürdü.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmasını Yakutiye ilçesinde sürdürdü.

İlçede gitmedik mahalle statüsünde köy bırakmayan Başkan Sekmen, “24 Haziran’da sade bir seçim yapmayacağız. Türkiye'nin önünü açmak istiyorsak, istikrar ve güvenin sürmesini istiyorsak tabiki ‘Devam’ diyeceğiz" dedi.

Yakutiye ilçesine bağlı Söğütyanı, Kırmızıtaş, Yeşilyayla, Gürpınar, Yolgeçti ve Muratgeldi mahallelerinde seçim çalışması yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları dinleyen ve tek tek not alan Başkan Sekmen, AK Yatırımları anlatarak, bu hamlelerin devamı için istikrarın sürmesi gerektiğini belirtti.



Türkiye'nin şahlanması için 24 Haziran’da demokrasi destanının yeniden yazılacağını ifade eden Başkan Sekmen, “Unutmayalım ki 24 Haziran’da yapılacak seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmeleri ve Türkiye'yi bölmek isteyenlere en iyi cevabı vermek için ‘Devam’ diyeceğiz. Ülkemizin gelişimini yeni sistemle hızlandıracak ve kalkınması noktasında dev projelerin devamını getirmek hepimizin boynunun borcudur. Bakınız Erzurum’u karış karış geziyoruz. 7’den 70’e herkes bu durumun farkında çünkü son 16 yılda neler yapıldığını herkes çok iyi biliyor. Türkiye’nin mutlu ve müreffeh yarınları için vatandaşlarımızın sandıkta gereğini yapacağından hiç şüphemiz yok” diye konuştu.



Bu arada kent merkezinde de esnaf ziyareti yapan Başkan Sekmen, özellikle gençlerle yakından ilgilendi. Onlarla sohbet eden ve isteklerini dinleyen Başkan Sekmen, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Aranızda bu seçimde ilk kez oy kullanacak olanlar var. Gençlerimiz Türkiye’nin son dönemde nasıl bir kalkınma hamlesi içinde olduğunu mutlaka çok iyi bilmeliler” dedi.

Başkan Sekmen, seçim çalışması sırasında karşılaştığı çocuklara da oyuncak hediye etmeyi ihmal etmedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.