Erzurum Haber Girişi : 11 Aralık 2016 18:30

Başkan Sekmen: Milli birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz

Başkan Sekmen: Milli birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısını lanetledi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

Başkan Sekmen, konuya ilişkin yayımladığı mesajında, şu görüşlere yer verdi: "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milli birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, ileri demokrasiye, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen ve dirliğimize nifak sokma girişiminde bulunanların yapmış olduğu terör eylemini lanetliyorum. Devletimiz; Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet şiarıyla iç ve dış güvenlik harekâtında terörün kökünü kazımak için terörle mücadeleye büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Dış ve iç mihrakların lojistik destekleriyle beslenen bölücü terör örgütü, her türlü kalleşliği kendisine şiar edinen diğer terör örgütleri ve satılmış vatan haini FETÖ, emniyet ve güvenlik mensuplarımız ile vatandaşlarımıza yönelik saldırılar düzenleyerek ülkemizde kaos ortamı oluşturmak için kahpeliklerine devam etmektedir. Terörün istediği şey milli birliğimizi bozmak, Yeni Türkiye'nin yükselişini engellemek ve kaos çıkarmaktır. Şu çok iyi bilinmelidir ki milli birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Dosta güven ve düşmana kurşun olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımız; hainleri, vatansızları ve anne karnındaki bebeklere dahi kurşun sıkan canileri etkisiz hale getirerek, devletimizin çelikten örülü yumruğu ile hainlerin başını ezmektedir. Bu vesileyle aziz milletimiz, vatanımız, birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz, Ay Yıldızlı Bayrağımız ve Ezanı Muhammediyemiz uğruna şahadet şerbetini içerek şehitlik makamına ulaşan kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımız ile gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.