Kültür-Sanat Haber Girişi : 26 Ocak 2015 23:11

Başkan Sekmen, EMITT Fuarı'nı ziyaret etti

Başkan Sekmen, EMITT Fuarı'nı ziyaret etti
İstanbul'da 22-25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP'ta 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 71 ülke ve 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla gerçekleşti.
Erzurumajans-İstanbul'da 22-25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP'ta 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 71 ülke ve 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla gerçekleşti.

EMITT Fuarı'na katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum standında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tatil planlarını Erzurum'da yapmak isteyen vatandaşların yanı sıra memleket özlemini bir nebze de olsa gidermeye çalışan, Türkiye'nin hatta dünyanın çeşitli yerlerinden fuara gelen Erzurumlularla sohbet eden Başkan Sekmen, devam eden ve planlanan projelerden bahsederek Erzurum'u dünyanın marka şehri yapacaklarını, kentin Erzurumluların da gurur duyacağı bir şehir haline geleceğini söyledi. "Kültürden sanata, spordan altyapı ve ulaşıma, çevre düzenlemeleri ve kentsel dönüşüm noktalarında tüm ekiplerimizle yoğun bir çalışma temposuyla Erzurum'a hizmet ediyoruz" diyen başkan Sekmen, fuardaki ziyaretçileri Erzurum'a davet etti. Fuar alanını gezerek diğer stantlardaki her ayrıntıyı dikkatle izleyen ve çeşitli notlar alan Başkan Sekmen, fuardaki Erzurum bölümünün görevlilerine, gelecek yıllarda Erzurum standında nelerin olması gerektiğini ve fuarın en dikkat çeken standı olması için gereken çalışmaların yapılması talimatını verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.