Erzurum Haber Girişi : 26 Temmuz 2015 23:15

Başkan Sekmen, çalışmaları denetliyor

Başkan Sekmen, çalışmaları denetliyor
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurumun çalışmalarını denetliyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurumun çalışmalarını denetliyor.

Başkan Sekmen, Tahtacılar, Gülahmet Caddesi ve Gürcükapı Prestij Caddesi'nde gezi ve temasta bulunarak, vatandaşların hizmetlerle ilgili memnuniyetini ölçtü.

Gece gündüz şehri baştan aşağı gezen Başkan Sekmen, esnafın astığı teşekkür pankartı ve gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle kimi zaman da duygu dolu anlar yaşadı. Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Daire Başkanı Tuncay Atasever'den ayrıntılı bilgi alan Sekmen, çalışmaları yerinde inceledi. Ekipleri denetleyen Başkan Sekmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Gürcükapı Prestij Caddemiz esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin caddelerini yeniden dizayn ederek 'Prestij Caddesi'ne dönüştürüyoruz. Habib Baba Hazretleri'nin türbesinin yer aldığı Gürcükapı Caddesi'ni, 'Sokak Sağlıklaştırması Projesi' çerçevesinde baştan aşağı güzelleştirdik. Kongre, Aşağı Mumcu, Bat Pazarı, Ayazpaşa, Erzincankapı, Uzundere, Pasinler ve Gürcükapı'da yaptığımız prestij cadde uygulaması inşallah esnafın işlerinin daha da artmasına vesile olur" dedi. Bu arada Gürcükapı Caddesi esnafı, Başkan Sekmen'e "Çarşımıza yapmış olduğunuz öz verili çalışmalardan dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür ederiz" yazılı pankartı gösterdi. Sekmen de, pankarttan ötürü Gürcükapı Caddesi esnafına teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sesimol 01 Ocak 1970 02:00

    bence sekmen erzurum halkina ve akp tesekkur etsin vasifsiz bir baskan nasil yapilir

  • bosnali dadas 01 Ocak 1970 02:00

    ben bosnadaki bir erzurumlu olarak belediyenin calismalarini takip ediyorum fen isleri baskani tuncay ataseverin calismalarini taktir ediyorum baskan iyiki bu beyefendiyi getirmis helal olsun baskan ve ekibine gurur duyuyorum sizlerle...

  • 965 01 Ocak 1970 02:00

    bir ay uğraştımda tebrizkapıdaki iftar çadırının yanındaki yemek yiyilen yeri yıkatıramadım.millet pislik içinde nasılda yemek yedi allah yardımcıları olsun.not aldırmak boş iş

  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Mehmet Sekman Beyden ricamız Şükrü paşa mahallesinede gitsin.Kongreden aşağı şükrüpaşa mahallesi girişinden demiryolu alt kısmından beşevler durağına kadar yürüsün kaldırımların darlığını bozukluluğunu rezaleti görsün o dar kaldırmlarda ailece yürümeye çalışsın.sadece cadde yi ana hatkları denetlemesin.Vatandaşın kaldırımlarını esnaf adete ticaret hane yapmış.