Spor Haber Girişi : 29 Mart 2017 17:45

Başkan Sekmen, Aynalı'ya sahip çıktı

Başkan Sekmen, Aynalı'ya sahip çıktı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Hedefimize ulaşmak için kenetlenmeye daha çok ihtiyacımız var...
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Birinci Lig hedefine ulaşması için kenetlenmeye, bir ve beraber olmaya daha çok ihtiyacımız var" dedi. 

Başkan Sekmen, Erzurumspor ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Mavi Beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi. Başkan Sekmen, şunları kaydetti: "Bizler 'Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var' diyerek bir hedef belirledik. Kulüp Başkanımız Ali Demirhan, Yönetimimiz, Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımızla birlikte bu hedefe adım adım ilerliyoruz. Şuan Birinci Lig'e çıkmak için tabiri yerindeyse bir seferberlik hareketi başlattık. Geçtiğimiz günlerde giderayak eski teknik direktörümüz Ahmet Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcımız ve aynı zamanda kulübümüzün As Başkanı olan Zafer Aynalı hakkında hilaf-ı hakikat dolu açıklamalarda bulunmuştur. Zafer Aynalı kardeşimiz canla, başla, aşkla, şevkle ve sorumluluğunun bilincinde Erzurumspor'a hizmet etmektedir. Şuan takımımıza transfer edilen yeni hocamız Kemal Kılıç ile birlikte inşallah Erzurumspor'un bir üst lige çıkacağından hiçbir şüphemiz yok. Kalan maçlarımızı final havasında oynayıp, aslanlar gibi sahada mücadele edeceğiz. Yağmurda, çamurda, ayazda her türlü olumsuz iklim koşullarına aldırış etmeden sesinin ve nefesinin son anına kadar Erzurumspor'u destekleyen taraftarımıza bir mesajım var. Umudunuzu asla yitirmeyen Yüce Allah'ın takdiriyle inşallah Birinci Lig'e çıkacağız. Kamuoyunu yanıltmaya çalışan dedikodulara aldırış etmeden Erzurumspor'a olan desteğin üzerine daha çok ekleyerek bu şehrin takımını lütfen sahiplenelim. Biz yine söylüyoruz. 'Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var' İnandık ve başaracağız. Bu şehre yeni bir coşku ve yeni bir heyecan daha yaşatacağız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.