Siyaset Haber Girişi : 11 Aralık 2017 18:30

Başkan Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı

Başkan Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı
AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Başkan Orhan, ak siyasetin gençlere yüklediği misyon üzerinde durdu.
Erzurumajans-Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Gerek parlamentoda, gerek yerel yönetimlerde ve gerekse AK Parti siyaset arenasının her noktasında genç kardeşlerimizin emekleri ve çalışmaları büyük önem arz etmektedir." dedi.

AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kollarının 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Başkan Orhan, ak siyasetin gençlere yüklediği misyon üzerinde durdu. Ak davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda kutlu dava arkadaşlarıyla birlikte yürümekten onur duyduğunu ifade eden Başkan Orhan, "Bizler sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemin farkında ve bilincindeyiz. Bunun en somut örneği olarak karşınızda genç bir belediye başkanı olarak duruyorum." diye konuştu.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZLA AYNI YOLDA YÜRÜMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ

Ak davanın genç mensuplarının yeri geldiğinde kapı kapı dolaşıp seçim çalışması yaptıkları gibi, eksi 30-40 dereceleri bulan soğuklarda direklere çıkıp bayrak astıklarını da hatırlatan Başkan Orhan, "Yeri geldiğinde ilçemizle, ilimizle ve Türkiye gündemiyle ilgili fikrimizi belirtmek açısından siyaset arenasının en önemli noktalarında bulunduk. Yine orada da partimizin ve davamızın belirlediği ilkeler çerçevesinde bütün samimiyetimizle fikrimizi beyan ettik. Biz her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapmanın onurunu ve gururunu yaşadık." ifadelerini kullandı.

2014 seçimlerinden sonraki tüm seçimlerde Aziziye ilçesinin Erzurum açısından üstlendiği misyon doğrultusunda merkez ilçeler arasında hiçbir zaman birinciliği elden bırakmadığına da işaret eden Orhan, bu başarıda pay sahibi olan ilçe başkanlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

TEŞEKKÜR VE BAŞARI DİLEĞİ

AK Parti'deki her görevin bir bayrak yarışı olduğuna da işaret eden Başkan Orhan, bu kapsamda görevi devreden Gençlik Kolları Başkanı Abdulselam Kayhan ile gençlik kolları mensuplarına teşekkür ederken, görevi devralan Haluk Ziya Yağma ve ekibine de başarı diledi.

Başkan Orhan konuşmasını, "Gençliğin koordinesinde gösterdiği gayretleri için AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba'ya, uyum içerisinde çalıştığımız teşkilatın ilçemizdeki önemli unsurlarından Aziziye İlçe Başkanımız Ensar Coşkun'a, teşkilat içerisinde güzel bir ambiyans yakaladığı ve çalışma coşkusunu bizlere sağladığı için İl Başkanımız Mehmet Emin Öz'e özellikle teşekkür ediyorum." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.