Bölge Haber Girişi : 09 Mart 2011 11:01

Başkan Küçükler istifa edecek mi?

Başkan Küçükler istifa edecek mi?
Seçimlerde aday olmayı düşünenlerin istifası için son gün yarın. Sürenin dolmasına kısa bir zaman kala tüm dikkatler Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler'in üzerinde yoğunlaştı.

Erzurum Ajans- Seçimlerin 12 Haziran’da yapılacağının kesinleşmesinin ardından aday adayı olabilmek için görevlerinden istifa etmesi gereken bürokratlar için süre yarın sona eriyor. Yarın akşam saat 17.00 itibariyle siyaseti düşünen isimler de artık netleşmiş olacak.

Bu heyecanlı bekleyiş içerisinde nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu olan en önemli isim ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler. Milletvekilliği adaylığını düşünen ancak bugüne kadar ne ‘evet’ ne de ‘hayır’ diyen Başkan Küçükler’in, yarın akşama kadar istifa edip, etmeyeceği, siyasi kulislerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

 
Son günlerde gerek AK Parti teşkilatları, gerek belediye başkanları gerekse de kentteki bazı sivil toplum örgütleriyle sık sık biraraya gelen Başkan Küçükler’in, 7 yıldır ilk kez böylesi çalışmalar içerisine girmesi, aday olma ihtimalini güçlendiriyor. Yakın çevresine dahi ser verip, sır vermeyen Küçükler’in, son ana kadar AK Parti Genel Merkezi’nden gelecek haberi bekleyeceği belirtiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.