Bölge Haber Girişi : 04 Haziran 2010 02:44

Başkan Küçükler çarşıya çıktı!..

Başkan Küçükler çarşıya çıktı!..
Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ahmet Küçükler, Erzurum'un değişim ve gelişimin adresi haline geldiğini belirtti.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ahmet Küçükler, Erzurum'un değişim ve gelişimin adresi haline geldiğini belirterek, şehre gelen yerli ve yabancı turist sayısının her geçen gün arttığını bununda esnafa olumlu yönde yansıdığını söyledi.

Başkan Küçükler, önümüzdeki dönemlerde il merkezinde hizmete girecek yeni ticaret alanları ve iş merkezleri ile Erzurum'un Doğu Anadolu Bölgesinin ticaret merkezi haline geleceğini ifade etti. Küçükler "Erzurum kazanacak diye çıktığımız değişim ve gelişim yolculuğunda, söylemlerimiz tek tek gerçek oluyor. Bunu hep birlikte yaşayıp, görüyoruz. Erzurum`un dününü hayalinizde canlandırın. Hedefimiz, Erzurum'u sağlık, eğitim ve ticaret alanında belli bir yere getirmek. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız’’ diye konuştu.

Cumhuriyet Caddesi’nden sonra Çaykara İş Merkezi’ndeki işyerlerini ziyaret eden Başkan Küçükler, esnafın talep ve şikayetlerini dinledi. Yapılan çalışmaların halk tarafından memnuniyetle karşılanmasının da kendilerini mutlu ettiğini anlatan Küçükler, "Bu yaptığımız ziyaretler varsa şikayetlerin, istek ve taleplerin dinlenmesi veya bir aksaklık varsa, halkımızdan bunları öğrenerek giderilmesi yönünde son derece yararlı oluyor. Gördüğümüz ve dinlediğimiz kadarıyla halkımız istikrardan yana, bizlerde çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz. Elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

 

Başkan Küçükler'in esnaf ve mahalle ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de farklı bölgelerle devam ettireceği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.