Bölge Haber Girişi : 29 Temmuz 2010 00:14

Başkan Korkut'tan AK Partiye ziyaret!..

Başkan Korkut'tan AK Partiye ziyaret!..
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, yasayla kapanan belediye işçilerinin kamu kurumlarına dağıtımının gerçekleşmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, yasayla kapanan belediye işçilerinin kamu kurumlarına dağıtımının gerçekleşmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkan Ali Korkut, göreve geldikleri gün itibariyle kapanan belediye işçileri ile fazla işçilerin kamu kurumlarına gönderilmesi konunda başta AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile bu konuda bütün emeği geçen siyasilere teşekkür etti.
Yaklaşık bir yıllık süreçte söz konusu işçilerin gönderilmesi ile ilgili olarak çok çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Korkut, “Bu süreçte başta İl Başkanımız Murat Kılıç olmak üzere Milletvekilimiz Muhyettin Aksak ve diğer milletvekillerimiz büyük çaba sarf ettiler. Bu maksatla emeği geçen bütün siyasilerimize ve Valimiz Sebahattin Öztürk’e teşekkür ediyorum. Fazla işçilerin gönderilmesinde tek amacımız vardı. Erzurum’a yapacağımız hizmetlerin kalitesini daha yükseklere çekmekti. Çünkü belediyemizin İller Bankasından aldığı pay ancak işçi giderlerine yetmekteydi. Dolayısı ile Erzurum’a yapacağımız hizmetlere para yetmiyordu. Kamu kurumlarına gönderilecek 528 kişinin bir aylık maliyeti yaklaşık 3 milyondu. Bu rakamı 5 yıla yaydığınızda büyük bir rakam sadece işçi giderlerine harcanmaktaydı. Ama şimdi bu para Erzurum’a hizmet olarak aktarılacak. Aynı zamanda diğer kurumlara giden ve belediyemizde kalan işçilerde maddi olarak daha rahat olacaklar.” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç’ta işçilerin gönderilmesi sürecinde başkanların gösterdiği azim ve isteklerini takdir ettiğini belirterek, bu konuda emekleri geçen bütün milletvekillerine teşekkür ettiğini söyledi. Murat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ayrı bir teşekkür borçlarının olduğunu belirterek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a ayrı bir sevgisinin olduğunu hepimiz bilmekteyiz. İşçilerin gönderilmesi konusunda kendisini haberdar ettiğimizde bizleri kırmayarak çıkardığı genelge ile bu isteğimizi yerine getirmiş oldu. Başbakanımızın Erzurum’a özel bir uygulamayla çıkardığı genelge ile işçi fazlalığı olan bütün belediyeler faydalanmıştır” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.