İlçeler Haber Girişi : 25 Nisan 2016 16:00

Başkan Korkut'tan mahallelere öncelik

Başkan Korkut'tan mahallelere öncelik
Erzurum mekez Yakutiye İlçesi Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışma takviminde eskiden köy olan mahallelerin iç yollarının yapımını öne aldı.
Erzurumajans-Erzurum mekez Yakutiye İlçesi Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışma takviminde eskiden köy olan mahallelerin iç yollarının yapımını öne aldı. 

Geçtiğimiz sezon 10 mahallenin köy içi yollarını asfaltladıklarını, 26 mahallede çalışmalara ise Değirmenler Mahallesinden başladıklarına işaret eden Başkan Ali Korkut, "Modern köy/mahalleler için çalışmalara başladık. Bu yıl 26 köyde gerçekleştirilecek çalışmalarla yol sorunu kalmayacak. Öncelikle tuvalet, cami, okul ve benzeri alt yapı çalışmalarını tamamlıyor,  ardından köy içi tüm yolları asfaltlıyoruz. Köy/mahallelerimizle ilgili düşüncemiz, daha modern, düzenli yapılara kavuşmalarını sağlamak. Köylerin gelişimi için gerekenler imkanlarımız ölçüsünde yapılacaktır" diye konuştu.

Değirmenler Mahallesi Muhtarı Numan Ertargin, "Başkan Ali Korkut'a ihtiyaçlarımızı kolayca iletebiliyor, sonuç da alıyoruz. Başkanımız köy camisinin minaresini yaptırdı" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.