Bölge Haber Girişi : 03 Kasım 2009 00:27

Başkan Korkut helallık aldı Hacca gidiyor!..

Başkan Korkut helallık aldı Hacca gidiyor!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 5 Kasım'da hacca gideceğini belirttiği meclis toplantısında üyelerden helallik istedi.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumuna katılan Başkan Ali Korkut, imar değişikliği taleplerinin görüşüldüğü toplantının sonunda hacca gideceği için tek tek görüştüğü meclis üyelerinden helallik istedi. Meclis toplantısından çıkan Başkan Ali Korkut, 4 bin metrekare alan üzerine kurulan ve yaklaşık 250 bin liraya mal olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın açılışını Sivas Belediye Başkan Vekili Yılmaz Uysal ile birlikte yaptı. Karayolu üzerine kurulan platformda mehtaran bölüğünün konserini dinleyip, havai fişek gösterisini izleyen Başkan Ali Korkut daha sonra parkın içindeki futbol sahasına geçti.

Yakutiye Belediyesi'nde yeşil alana çok ihtiyaç olduğu için buldukları her uygun mekanı parka çevirmeye gayret ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, şunları söyledi:

“Bu çileli yola adım attığımızda yeşil alana çok ihtiyacımız olduğunu gördük. Daha önceden düğün salonu yapılmak istenen ancak imkansızlık nedeniyle sadece dört duvar bırakılan bu mekanı yıkarak yeşil örtüyle kapladık. Bu park mahallenin oksijeni oldu. Çocuklar oynayabilecek, büyükler ise saatlerce oturup stres atacak ve sohbet edebilecek bir mekana kavuştu. Bu parka seçimler öncesi elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini vererek yaşatmak istedik.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.