İlçeler Haber Girişi : 23 Haziran 2017 19:45

Başkan Kılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Kılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Bayram dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Bayram dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Kılıç, Ramazan ayının ardından, bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, zorlukların birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek dayanışma içerisinde aşılabileceğini ifade ederek, "Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken ilçemizde, şehrimizde ve ülkemizde sevgi, kardeşlik, huzur, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Kılıç, bayramın dargınlıkların unutulduğu günler olduğunu belirterek, "Bayramlar milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Yine bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların birbirleriyle kucaklaştığı özel günlerdir. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Bayramın getirdiği güzel duyguların, ailelerimizin ve tüm sevdiklerimizin hayatlarının her anına yansıması dileğiyle Çatlı ve Erzurumlu hemşehrilerimin bayramını kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.