İlçeler Haber Girişi : 29 Mart 2017 19:00

Başkan Kılıç'tan kandil mesajı

Başkan Kılıç'tan kandil mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Üç Aylar ve Regaib Kandili'ni, yaptığı yazılı bir açıklamayla kutladı.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Üç Aylar ve Regaib Kandili'ni, yaptığı yazılı bir açıklamayla kutladı.

Başkan Kılıç, "Müslümanlar için birer kurtuluş vesilesi olan Mübarek Üç Aylar ve bereketli bir zaman dilimi olan Regaib Kandili, ümit ediyorum ki huzurun, barışın, dirliğin, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin pekişmesine vesile olur" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yeryüzünde hayatı boyunca imtihan halinde olan insan için Allah'ın çeşitli lütuflarda bulunduğunu ve insanlığın kurtuluşu için nice fırsatlar yarattığını dile getirerek, bu lütuf ve fırsatların ise, mübarek gün ve geceler olduğunu söyledi. Üç Aylar'ın ve Regaib Kandilinin, işte bu zaman dilimlerinden olduğunu ifade eden Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şunları kaydetti:

"Bu aylar ve bu aylarda idrak edeceğimiz geceler, kendi kendimizi yenilememiz, inanç dünyamızı gözden geçirmemiz ve kurtuluşa erebilmemiz noktasında Allah'ın bizlere sunduğu lütuflardır. Dolayısıyla aslolan şey, bu mübarek ayların, günlerin ve gecelerin hakkını verebilmek olmalıdır. Ümit ediyorum ki; bu mübarek aylar, Müslümanların topyekün kurtuluşuna vesile olur. Ümit ediyorum ki, bu mübarek ayları kuşatan rahmet aşkına birliğimiz ve beraberliğimiz pekişir, ülkemize huzur, barış ve kardeşlik hakim olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Alemi İslam'ın mübarek Üç Ayları ve Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, başta ilçe sakinlerim olmak üzere Erzurumlu tüm hemşehrilerimi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.