Spor Haber Girişi : 07 Ocak 2019 17:30

Başkan Kılıç’tan Erzurumspor’a kutlama mesajı

Başkan Kılıç’tan Erzurumspor’a kutlama mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Erzurumspor bu şehrin değeridir. Bu yüzden hepimizin el birliğiyle bu değere sahip çıkması gerekir” dedi.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Erzurumspor bu şehrin değeridir. Bu yüzden hepimizin el birliğiyle bu değere sahip çıkması gerekir” dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hafta sonunda gerçekleştirilen genel kurulla Erzurumspor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Üneş ve yönetimini yazılı bir açıklamayla kutladı.

B.B. Erzurumspor’un, Süper Lig’de Erzurum’u büyük bir mücadele ortaya koyarak temsil ettiğini vurgulayan Başkan Kılıç, “Erzurumspor bu şehir için bir fırsat, bir değer, bir renk ve eşsiz bir zenginliktir. Bu bakımdan bulunduğu yerden çok daha iyi konumları hak ediyor. Bu bağlamda Kulüp Başkanı seçilen Hüseyin Üneş kardeşimiz ve onun şahsında yönetim kurulunu tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, kulüp için ellerinden geleni yapacak ve Erzurumspor’u bu şehrin yüz akı haline getirecekler. Her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Alperen 01 Ocak 1970 02:00

    Biz ne diyiyoruz sen ne yapıyorsun... Evimizin önüne ilk kar düştüğünden beri kepçe getirtemedik.. Sen önce istanbuldan vakit bulursan çat a uğra.. Sonra da ilçenin karını temizlet.. Erzurumspora biz sahip çıkarız.