Siyaset Haber Girişi : 07 Ekim 2015 20:16

Başkan Kılıç, CHP Milletvekili adaylarını ağırladı

Başkan Kılıç, CHP Milletvekili adaylarını ağırladı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, CHP'nin Erzurum Milletvekili adaylarını konuk etti.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, CHP'nin Erzurum Milletvekili adaylarını konuk etti. Başkan Kılıç, CHP'li adaylara hem belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi, hem de seçim sürecine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

Seçim çalışmalarını Çat'ta sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Erzurum Milletvekili adayları Tuncer Aktaş, Yavuz Polat ve Haydar Bulut, temasları çerçevesinde Çat Belediyesi'ni de ziyaret etti. CHP İl Başkanı Tevhit Yavuz ve Çat İlçe Başkanı Cafer Kılıç'ın da eşlik ettiği adaylar, Başkan Arif Hikmet Kılıç'la makamda bir süre sohbet ettiler.

Partili misafirlerine Çat Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, CHP'li adaylara 1 Kasım seçimleri dolayısıyla başarı dileklerini de iletti.

CHP'Lİ HEYETTEN KILIÇ'A ÖVGÜ...

CHP Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın Erzurum'da ilklere imzasını atan bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, "Sayın Başkanımız, Erzurum'da hakikaten partimizin yüz akı olmuştur. Göreve geldiği günden bu zamana kadar verdiği hizmetlerle Çat'ın adını sadece Erzurum'da değil, Türkiye'de de duyurmuştur" diye konuştu.

CHP Milletvekili adayı Tuncer Aktaş ise, CHP'nin yerel yönetimlerde sergilediği üstün performansın bir ifadesi olarak Çat Belediyesi'nin en güzel örneklerden birisi olduğunu kaydederek, Başkan Kılıç'ı başarısından dolayı kutladı.

KILIÇ: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

CHP'li Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da, "Biz bu makama kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle hizmet için geldik. Göreve başladığımız ilk günden itibaren de bu anlayışla çalıştık. Bizim bir hedefimiz var; Çat ilçemizin makûs talihini yenmek ve hem Erzurum, hem de Türkiye genelinde marka bir yerleşim merkezi haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Başkan Arif Hikmet Kılıç, misafirlerine bir süre önce hizmete açılan Çat Belediyesi Sosyal Tesisleri'ni gezdirdi. CHP'li heyet, ilçeye kazandırılan bu yatırımın çok büyük bir anlam taşıdığını ifade ederek, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı tebrik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.