Siyaset Haber Girişi : 14 Eylül 2018 15:00

Başkan Erdoğan'dan sert sözler...

Başkan Erdoğan'dan sert sözler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Şu an benim şahsen sabır safhamdır...
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dün son olarak Merkez Bankası sürekli gündeme getirilen faiz artırımını da üstelik oldukça yüksek bir oranla gerçekleştirdi. Diyor ya bağımsızlık, hadi buyur bağımsızlık. Şimdi bakalım bağımsızlığın neticesini göreceğiz. Şu an şahsen benim sabır safhamdır ve bu sabır bir yere kadar. Çünkü biz sömürü manivelalarına eyvallah edemeyiz. Sadece bir kur manivelasıyla bir ülke terbiye edilemez" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda konuşan Erdoğan, Türkiye'nin 24 Haziran seçimlerini başarıyla geride bırakarak demokratik olgunluğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, “Milletimiz cumhurbaşkanlığında şahsıma teveccüh göstererek Mecliste de partimizi 1'inci parti yaparak tercihini bir kez daha istikrardan, güvenden, büyümeden, kalkınmadan yana kullanmıştır. Milletimize layık olabilmek için hemen kabinemizi oluşturduk. 100 günlük eylem programımızı ilan ederek kolları sıvayarak işe başladık. Orta Vadeli Program'la ve 2019-2023 stratejik planımızla ilgili hazırlıklarımızı son sürat devam ettirdik. Yeni yönetim sistemimizin verdiği imkanları en iyi şekilde kullanarak hedeflerimize doğru adım adım yürüme kararıyla yola koyulduk” ifadelerini kullandı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.