Bölge Haber Girişi : 01 Mart 2010 11:53

Başkan Bulutlar'dan MÜSİAD ziyareti!..

Başkan Bulutlar'dan  MÜSİAD ziyareti!..
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, MÜSİAD Erzurum Şubesi'nin konuğu oldu. Belediyecilik hizmetleri ve şehir gündemi üzerine bilgi alışverişinde bulunulan sohbet toplantısında, yerel yönetimlerin yatırımcılar için öncü olması gerektiğine vurgu yap

Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Bulutlar, belediyenin yürüttüğü çalışmalara ilişkin olarak MÜSİAD yönetimine bilgiler aktardı. Erzurum’da rutin belediyecilik anlayışının dışına çıkmak istediklerini dile getiren Başkan Bulutlar, hizmetlerin çeşitlendirilmesi ve daha geniş kesimlerin istifadesine sunulması bağlamında sivil toplum kuruluşlarından da öneri ve destek beklediklerini ifade etti.

 

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mutafa Güvenli de, yerel yönetimlerin, toplum yaşamı içerisinde önemli bir sorumluluk yüklendiklerine işaret ederek, “Bir insanın doğumundan ölümüne kadar geçen süre zarfında hizmet adına duyulan tüm ihtiyaçlardan belediyeler sorumludur. Bu bakımdan yerel yönetimlerin iş yükü bir ok kurum ve kuruluşa göre daha fazla oluyor. Belediyeler, insanlara altyapı, üstyapı, içme suyu ve ulaşım gibi daha birçok alanda verdikleri hizmetlerin yanında, sosyal ve ekonomik kalkınma sürecinde de, lokomotif görevini üstlenmelidirler. Yatırımcıların ilgisinin çekilmesinde belediyelere ve özellikle de belediye başkanlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Bizim arzumuz, yerel yönetimlerimizin de kalkınma sürecine dahil olmaları, yatırımcılar için fırsat oluşturmaları ve imkan sunmalarıdır.” diye konuştu.

Başkan Bulutlar’ın konuk olduğu kahvaltılı sohbet toplantısı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından son erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.