İlçeler Haber Girişi : 27 Ekim 2017 18:15

Başkan Bulutlar'dan anne babalara FETÖ uyarısı...

Başkan Bulutlar'dan anne babalara FETÖ uyarısı...
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'dan anne babalara FETÖ uyarısı...
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, FETÖ'nün devletin bütün kademelerine sızdığını, din istismarı yaparak kendilerini gizlediklerini belirterek, 'Nikah yetkisi olan bir Belediye Başkanı olarak anne ve babaları uyarıyorum. Oğlunuzu, kızınızı evlendirirken damadın veya gelinin FETÖ'cü olup olmadığını mutlaka araştırın' dedi.

Orhan Bulutlar, gazetecilerle sohbet toplantısında bazı açıklamalarda bulundu.

Bulutlar, nikah için bazı belgelerin istediğini, bu belgelerin temini halinde nikah kıyma işleminin yapıldığını, anne ve babaların ise 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası kızlarını, oğullarını evlendirirken damat ve gelin hakkında FETÖ terör örgütü ile ilgili mutlaka bir araştırma yapmalarının kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

Damadın veya gelinin FETÖ'ye bir şeklide bulaşmış olabileceklerine işaret eden Bulutlar, bununda ilerde bazı sıkıntılar doğurabileceğini belitti.

Bulutlar, şöyle dedi: 'Anne ve babaların amacı çocuklarını evlendirmek, mutlu bir yuva sahibi yapmaktır. Fakat günümüzde FETÖ'ye bulaşmış ve örgütün sempatizanı veya üyesi kişiler mevcut. Bundan dolayı aileler damat ve gelinle ilgili Emniyet birimlerinden soruşturma amaçlı bilgi istesinler. Bunu işin başında yapsınlar. Mutluluk ararken sıkıntıya düşmesinler. Çevrede FETÖ'den dolayı bazı ailelerin sıkıntı yaşadıklarını gözlemliyoruz. Bunun için işi başından sıkı tutmalarını öneriyorum.'
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.