İlçeler Haber Girişi : 06 Nisan 2018 16:30

Başkan Bulutlar: Türk Polisi 173 yıldır huzurun teminatı

Başkan Bulutlar: Türk Polisi 173 yıldır huzurun teminatı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, polisin gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakârca yaptığını, toplumun güvenini ve takdirini kazandığını belirtti.

Başkan Bulutlar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1845 tarihi, Türk Emniyet Teşkilatımız açısından önemli bir tarihtir. Çünkü bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat;10 Nisan 1845 tarihinden itibaren Polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatımızın kuruluş günü olarak kabul edilmiştir. Emniyet teşkilatımız 1845 tarihinden bugüne kadar 173 yıldır milletimizin huzuru, asayişi, güvenliği ve mutluluğu için hayatın her alanında fedakârca hizmet vermektedir. Polislerimizin gece ve gündüz demeden günün 24 saati canları pahasına yüksek fedakârlık içinde verdikleri bu hizmetlerin her türlü takdir ve saygının üstünde olduğuna inanmaktayım. Bu duygu ve düşünceler içinde Emniyet teşkilatımızın 173.kuruluş yılını ve polis haftasını kutluyor, şehit polislerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.