İlçeler Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 21:30

Başkan Bulutlar: Ramazana buruk giriyoruz

Başkan Bulutlar: Ramazana buruk giriyoruz
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İslam coğrafyalarında ve son olarak Filistin’de yaşanan katliamlardan dolayı her sene olduğu gibi bu senede Ramazan’a buruk girildiğini ifade etti.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İslam coğrafyalarında ve son olarak Filistin’de yaşanan katliamlardan dolayı her sene olduğu gibi bu senede Ramazan’a buruk girildiğini ifade etti.

Belediye Başkan Bulutlar mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Ramazan'a içimiz buruk giriyoruz. Her Ramazan'a kederle giriyoruz. Fakat ümitsizliğe, karamsarlığa yer yok. Öncelikle ABD’nin Kudüs'ü 'İsrail'in başkenti' olarak tanımasını ve ABD Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşınmasını protesto eden masum 59 Filistinlinin şehit etmesinin lanetliyorum ve kınıyorum. Ramazana girdiğimiz şu günler de bu emperyalistlerin kol kanat gerdiği siyonistlerin dünyanın gözü önün de katliam yaptığı günlerin yaşanması bizlerde derin bir üzüntü bırakmıştır. Şu unutulmamalı ki bunlar yıllardır işgallerin, sömürgelerin sonucu cehaletle ortaya koyduğu tavırlardır. Akli selim her zaman galip gelecektir. Sadece millet olarak çok dikkat etmemiz gereken bir önemli husus var. Türkiye'de yaşayan insan şunun farkında olmalı. Biz mazlumlara umut olmuş bir milletin çocuklarıyız. Mazlumların umudunu bağladığı bir ülkeyiz. Biz birliğimizi beraberliğimiz ve kardeşliğimizi bozmayalım. Rabbimiz dünyanın neresinde olursa olsun bizimle aynı iftar sevincini paylaşamayan bütün kardeşlerimize bir an önce şefkat ve merhamet lütfetsin. Bu duygu ve düşüncelerle İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının Palandökenimize, Erzurum’umuza, Türkiye’mize ve İslam Âlemi’ ne hayırlar getirmesini Yüce Allan’dan niyaz ediyorum.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.