İlçeler Haber Girişi : 04 Haziran 2018 23:30

Başkan Bulutlar esnaf ile buluştu

Başkan Bulutlar esnaf ile buluştu
Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, esnaf ve halk buluşmalarını sürdürüyor.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, esnaf ve halk buluşmalarını sürdürüyor. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında toplumun tüm kesimlerine bilgiler aktaran Bulutlar, aynı zamanda vatandaşlardan gelen istek ve önerileri de dinliyor.

Palandöken’de vatandaş ve esnaf buluşmalarının birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine vesile olduğunu ifade eden Belediye Başkan Bulutlar, “Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini halkımıza anlatırken, mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespit etme imkanımız oluyor. İlçemizin her noktasına temizlikten altyapıya, tesisleşmeden park-bahçe hizmetlerine kadar her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. “Ortak akıl” ile çıktığımız bu yolda her yaş grubundan insanımıza hizmet üretiyoruz. Palandöken’in bugün olduğu gibi gelecekte de cazibe merkezi olması için çalışıyoruz” dedi.



Sahada seçim endeksli değil hizmet endeksli olarak çalıştıklarını ve hep bu doğrultuda hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Bulutlar, “İnşallah Erzurum’umuz yine Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek verecektir. Biz de Palandöken olarak en büyük desteği sunmak için gayret ediyoruz. Zaten çok uzun süredir sahada halkımızla birlikteyiz. Dolayısıyla sürekli seçim varmış gibi çalışıyoruz. Esnaf ziyaretleri, halk günleri, mahalle buluşmaları, muhtarlarla yapılan istişareler, ev ziyaretleri ve benzeri çalışmalarla sürekli milletimizle iç içeyiz. Biraz Ramazan ayının zorluğuna rağmen iyi bir çalışma temposuyla durmadan yolumuza devam ediyoruz. Her şeyden önce milletimize güveniyoruz. Bu seçimin de en önemli sloganı bu zaten, milletimiz ne yapacağını bilir. Milletimiz, 24 Haziran seçimlerinde de gereken neyse onu yapacaktır. Allah’ın izniyle” diye konuştu.

Türkiye’nin de içinde bulunduğu coğrafya üzerinde çok önemli değişimler olduğunun altını çizen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Türkiye’nin kendi iç meseleleriyle uğraştırılırken, etrafında olanlara seyirci kalması bekleniyor. Biz bunu aşmak için bir hamle yapıyoruz. Bölgemizde yaşananlara bakarsak bölgemizde ayakta durmamızın tek bir şartı var, o da güçlü olmak. Güçlü olmak sadece askeri güçle değil sosyal ve ekonomik gücün yanı sıra birlik ve beraberlikle mümkün olur. Bu seçimlerle hem kan tazeleyeceğiz, hem de yeni sistemin yapısal olarak da bir başlangıcını yapmış olacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi fiilen uygulanmaya başlamış olacak. Vakit güçlü Türkiye vaktidir” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.