İlçeler Haber Girişi : 08 Mart 2017 23:30

Başkan Bulutlar: Kadın hayatın vazgeçilmez değeridir

Başkan Bulutlar: Kadın hayatın vazgeçilmez değeridir
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Başkan Bulutlar, kadınların toplumsal hayatın vazgeçilmez değerlerinden biri olduğunu belirterek: "Her alanda eğitimli ve becerikli kadın, geleceğin daha sağlam temeller üzerine oturtulmasında önemli potansiyel güç oluşturacaktır. Tarihte de Türk kadını, vatanı ve milleti için kendisinden beklenmeyen birçok fedâkarlıklar göstererek, bu vatan için neler yapabileceğini ortaya koymuştur. Onların her alanda bilgi ve becerilerle donatılması, inanıyoruz ki daha güçlü bir Türkiye için büyük bir zorunluluktur. Bu kapsamda ev hanımlarımızın eğitimi yönünde Palandöken Belediyesi, üzerine düşeni yerine getirmekte ve Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de açtığı kurslarla kadınlarımızın eğitiminde ciddi bir misyon üstlenmektedir. Türkiye hem erkeği ve hem de kadını ile dünyada hak ettiği düzeye kısa zamanda kavuşacaktır. Daha anlamlı 8 Mart'lar dileğiyle, bütün kadınlarımızı ve dünya kadınlarını kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.