Bölge Haber Girişi : 28 Temmuz 2010 00:01

Basın İlan Kurumu Erzurum'a şube açıyor!..

Basın İlan Kurumu Erzurum'a şube açıyor!..
Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürlüğü kuruluş çalışmaları için Erzurum'a gelen Genel Müdür Mehmet Atalay Erzurum'daki yerel gazetelerin sahipleri ve yetkilileri ile bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürlüğü kuruluş çalışmaları için Erzurum’a gelen Genel Müdür Mehmet Atalay Erzurum’daki yerel gazetelerin sahipleri ve yetkilileri ile bir araya geldi.

 
 
Türk Hava Yollarının Ankara – Erzurum seferi ile Erzurum’a gelen Genel Müdür Atalay bazı 2011 tesislerini gezmesinin ardından Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti. Vali Sebahattin Öztürk’ün makamında gerçekleşen görüşmenin ardından valilikten ayrılan Genel Müdür Atalay öğleden sonra gazete sahipleri ile bir araya gelerek Basın İlan Kurumunun kurulmasının ardından gelişecek süreç hakkında bilgiler verdi.
 
 
Amaçlarının kaliteli bir basın oluşturmak olduğunu söyleyen Atalay, Türkiye’nin günlük 4.5 milyon adet gazete okunması ayıbından kurtulması için çalışacaklarını söyledi. Genel Müdür Atalay, kaliteli, buram buram Erzurum kokan, spor, kültür, turizm içerikli haberlerle dolu gazetelerin satışında ve reklam gelirlerinde de artışlar olacağını ifade etti.
 
Toplantıda gazete sahiplerinin sorunlarını ve gelecek döneme dair kaygılarını da dinleyen Genel Müdür Atalay, Basın İlan Kurumu’nun kurulmasının ardından gazetelerin gelirlerinde ciddi bir artışın olacağına, tahsilat sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve kaliteli bir yerel basınla birlikte, ulusal basına ihracın daha fazla olacağına dikkat çekti.
 
Toplantının ardından daha önce belirlenen yerler gezilerek kurum hizmet binasının neresi olacağı konusunda çalışmalar yapıldı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın Erzurum programına ve gazetecilerle gerçekleştirdiği toplantıya İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar, Kontrol Hizmetleri Müdürü İbrahim Delibaş, Koordinasyon ve İdare Müdürü Güner Okyay ve Özel Kalem Müdürü Celal Tellioğlu katıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.