Bölge Haber Girişi : 15 Şubat 2010 13:24

Başbakanı protesto edenin kefili Gülyurt!..

Başbakanı protesto edenin kefili Gülyurt!..
Başbakan Erdoğan'ıı protesto eden kişinin TBMM'ye girmesine sebep olan Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, "İzleyici locasına herkes girebilir. Doktor olduğunu söyledi. Bende yardımcı oldum. Protestocu olduğunu nerden bileydim" dedi

Erzurum Ajans-Başbakan Erdoğan’ı protesto eden kişinin TBMM’ye girmesine sebep olan Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, "İzleyici locasına herkes girebilir. Doktor olduğunu söyledi. Bende yardımcı oldum. Protestocu olduğunu nerden bileydim" dedi.

Gülyurt bu kez Başbakan Erdoğan’ı protesto eden kişiyi TBMM’ye sokturdu.AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt´un başı ´kefil´ sevdası yüzünden bir kez daha sıkıntıya girdi. Gülyurt´un, bu kez de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ı TBMM´deki grup toplantısında protesto eden kişiyi ´kefil´ olup, TBMM´ye soktuğu ortaya çıktı.

Gülyurt, "Grup toplantısına giderken doktor olduğunu söyleyen bu arkadaş geldi. Meslektaş olduğunu belirtince sıcak davrandım. Aynı gün tayin için başka doktor gelecekti.  Bir an için o zannettim. ´Sizinle grup toplantısını izleyebilir miyim?´ deyince, şüphelendim ama ´tabii, herkese açık, gidip izleyin´ dedim. Eylem yapacaklarını hiç düşünmedim" sözleriyle kendini savundu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.