Bölge Haber Girişi : 15 Ağustos 2010 00:29

Başbakan Erdoğan 2011 tesislerini gezdi!..

Başbakan Erdoğan 2011 tesislerini gezdi!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları (UNIVERSIADE) kapsamında yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları (UNIVERSIADE) kapsamında yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Başbakan Erdoğan, küçük kızı Sümeyye ile birlikte buz pisti üzerinde Short Track gösterisini izledi.

Erzurum'da miting sonrası incelemelerde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Spordan Sorumlu Bakan Faruk Nazif Özak ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile birlikte spor tesislerini gezdi. Cemal Gürsel stadyumuve sonra Palandöken ilçesindeki atlama kuleleri ve buz pistini gezen Başbakan Erdoğan, burada küçük kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte buzda Short Track gösterisini izledi. Dikkatlice sporcuları izleyen ve kızıyla zaman zaman gülüşen Başbakan Erdoğan'ı salon dışında ise coşkulu bir kalabalık
karşıladı. Referanduma 'evet' sloganları atarak Başbakan Erdoğan'a ulaşabilmek için adeta birbirleriyle yarışan kalabalığa korumalar müdahale ettiler.
İzdiham arasında bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken, Başbakan Erdoğan iftar saatine kadar Polisevi'nde istirahate çekildi. Öte yandan başbakanın korumaları yol güzergahlarında çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmediler.
KORKMAZ'DAN BAŞBAKAN'A PLAKET
Erzurum'da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamında yapılan atlama kulesinde 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz'dan tesislerle ilgili bilgi alan Başbakan Erdoğan, 2011 UNIVERSIADE öncesi hükümet olarak gerekli tüm desteğin sağlandığını söyledi. Tesislerle ilgili herhangi bir problem yaşanmadığını söyleyen Başbakan Erdoğan, iyi bir çalışma ile Erzurum'un oyunlara en iyi şekilde ev sahipliği yapacağına yürekten inandığını söyledi. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz
ile bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan, daha sonra tesisleri gezerek oyunlar hakkında bilgi aldı.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.