Siyaset Haber Girişi : 06 Ekim 2015 15:25

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu beraberinde eşi Sare Davutoğlu ile birlikte 1 Kasım seçimleri öncesi il mitinglerinin ikincisini yapmak üzere bugün Erzurum'a geldi.
Erzurumajans-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu beraberinde eşi Sare Davutoğlu ile birlikte 1 Kasım seçimleri öncesi il mitinglerinin ikincisini yapmak üzere bugün Erzurum'a geldi.

Başbakan Davutoğlu'nu Erzurum havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve milletvekili adayları karşıladı.

Başbakan Davutoğlu'nun konvoyu kent merkezi girişinde ETÜ kavşağında atlı cirit ekipleri ve halk oyunları ekiplerince karşılandı. Otobüsten inerek atlı ciritçiler ile bir süre sohbet eden Başbakan Davutoğlu, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra otobüse binerek il merkezine doğru hareket etti.

Başbakan Davutoğlu, il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra İstasyon meydanında yapılacak olan miting alanında halka hitap edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.