Bölge Haber Girişi : 11 Aralık 2010 10:02

Başbakan, CHP'ye yüklendi!..

Başbakan, CHP'ye yüklendi!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siyasal Bilgiler Fakültesinde yaşanan yumurtalı protestoda muhalefetin göstericilere verdiği desteği eleştirdi.

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde yaşanan yumurtalı protestoda muhalefetin göstericilere verdiği desteği eleştirdi.

Erdoğan, fırsat olsaydı öğrencilere “Bu kadar paranız varsa akşama güzel bir omlet yapın yiyin” tavsiyesi vermek istediğini belirterek muhalefete de Arapça yüklendi. Erdoğan “Men Dakka dukka. Kim vurursa veya dak ederse ona da vururlar dak ederler” dedi.

AKP Genel Merkezi’ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Başbakan Erdoğan, 2011 seçimlerine yaklaşırken muhalefetin her yolu mübah gören bir anlayışla hareket ettiğini söyledi. Erdoğan; muhalefet partilerinin sokak olaylarını ve öğrenci olaylarını kışkırttığını ifade ederken “Hiçbir konuda anlaşamayanlar şu arda hükümete saldırı noktasında ittifak içine girmiş görünüyorlar" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.