Spor Haber Girişi : 29 Ağustos 2018 11:00

Başakşehir hazırlıkları tam gaz

Başakşehir hazırlıkları tam gaz
BB Erzurumspor ligin dördüncü haftasında evinde ağırlayacağı Başakşehir maçı için hazırlıklarını sürdürdü.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-BB Erzurumspor ligin dördüncü haftasında evinde ağırlayacağı Başakşehir maçı için hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “İstatistiklere göre ligin en çok pozisyon üreten takımıyız ancak fırsatları değerlendiremiyoruz” dedi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü evinde konuk edeceği Başakşehir için kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde düz koşu, dar alanda kısa paslaşma, taktik ve çift kale çalışması yapan mavi beyazlılarda futbolcuların performansı teknik heyeti mutlu etti. Antrenman da özellikle Erhan Çelenk ve Leo’nun hırsı dikkat çekti. Takımın oyun olarak iyi durumda olduğunu belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Oynadığımız her maçta üzerine katarak oynuyoruz. Şu anda da taraftarın en çok beğendiği üç takımdan biri biziz. Ama bunu ne yazık ki sonuca yansıtamadık. İnşallah Başakşehir maçı hem iyi futbol hem de iyi sonucun geleceği bir karşılaşma olacak. Bana göre ligin en iyi takımına karşı oynayacağız. Daha önce de söylemiştim bizim hiç bir rakipten çekincemiz yok. Başakşehir’de de kendi oyunumuzu oynayacağız. Ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz, çok iyi yönleri var ama zaafları da var. İyi yönlerini durdurmaya, zaaflarında da yararlanmaya çalışacağız. Burada bizim için en önemli şey yine muhteşem taraftarımız. Taraftarımızın da büyük desteğiyle ilk üç puanımızı alıp Milli Takım maç arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

TRANSFER İÇİN SON İKİ GÜN

Üç mevki noktasında yönetimden transfer istediklerini anımsatan Altıparmak, şöyle devam etti. “Bir stoper, bir orta saha ve forvet istedik. Yönetimimiz çalışmaları yapıyor. Artık sonuçlarını bekliyoruz. Son iki gün kaldı. Bu iki günde yapabileceğimizi yapacağız. Katabilirsek oyuncuları aramıza katacağız. Bizim böyle bir milyon Euroluk bir oyuncumuz olmadığı için bu noktaya daha çok koşan, yıpratan, takım oyunuyla oynayan bir takım oluşturduk. Netice olarak çok pozisyona giriyoruz. Belki şu anda Türkiye liginde şimdiye kadar üç maçta en çok pozisyona giren takımız tabi en fazla kaçıranıyız da. Bunları da çalışarak gidereceğiz.”












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş osman 01 Ocak 1970 02:00

    düzgün transfer yapamadınız bir tsabale tuturtunuz gitti scout ekbiniz canlı izledimi kaç maç oynamış sakatlığı varmı çok acemice transfer politikası izleniyor sağ bek tolga bomba net golcü yok 10 numara zaten hiç olmadı takım kondiyonu düşük ikici yarı dökülüyor böyle olmaz bu şehire yazık bu fırsat bi daha gelmez.